JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí - 17. února 2020

Polévka:
Kapustová se slaninou
1)
Bratislavská vepřová plec (1,7,9,13)., houskový knedlík (1,3,7)
2)
Špagety s anglickou slaninou a beraními rohy (1,3), sypané sýrem (7)
3)
Škubánky s jablky a mákem (1,7), kompot

Úterý - 18. února 2020

Polévka:
Hovězí vývar s krupicí a vejcem (1,3,9)
1)
Kuřecí stehno ala bažant (1), rýže
2)
Smažené rybí filé (1,3,7), bramborová kaše (7).
3)
Buřty pečené na černém pivě (1,6), chléb (1)
4)
Rajčatový salát s vejcem (3,10), 2ks rohlík

Středa - 19. února 2020

Polévka:
Gulášová (1,9,13).
1)
Moravský vrabec, špenát (1,3,7,9,13)., bramborový knedlík (1,3)
2)
Kuřecí čína "Kung Pao" (3,5,6)., rýže
3)
Bramborové knedlíky plněné švestkami sypané mákem (1,3,7).

Čtvrtek - 20. února 2020

Polévka:
Nezahuštěná bramboračka (9)
1)
Steak z krkovice, smetanovopepřový přeliv (1,7,9), cibulové šťouchané brambory
2)
Klopsy, rajská omáčka (1,3), těstoviny (1,3).
3)
Květák na mozeček (3), brambor, kyselá okurka
4)
Salát "ševcův mls" (1,6,10), 2ks rohlík

Pátek - 21. února 2020

Polévka:
Kulajda (1,3,7).
1)
Maďarský guláš (1,6,9,13)., houskový knedlík (1,3,7)
2)
Vepřové maso v mrkvi (1), brambor
3)
Mřížkový koláč s tvarohem a povidly (1,3,7)
PDFStáhnout jídelníček v pdf