JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí - 30. března 2020

Polévka:
Hrstková (1)
1)
Hamburská vepřová plec (1,3,7,9), houskový knedlík (1,3,7)
2)
Pražské brambory (3,6,7)., červená řepa
3)
Krupicová kaše s kakaem (7), kompot

Úterý - 31. března 2020

Polévka:
Masový vývar s bylinkovým kapáním (1,3,7,9)
1)
Čevabčiči, hořčice, cibule (1,3,6,9,10,13)., brambor
2)
Špagety s omáčkou ze smetany a slaniny. (1,3,7)Z chlazených špaget od společnosti " FF pasta"
3)
Pizza se šunkou a jablky (1,3,6,7)
4)
Těstovinový salát s kuřecím masem (1,3,10), 2ks rohlík

Středa - 1. dubna 2020

Polévka:
Bramboračka (1,9)
1)
Pečená krkovice na jalovci (1,7), bramborový knedlík (1,3), kyselé zelí
2)
Pečené rybí filé na másle a kmíně (4)., brambor
3)
Kynuté knedlíky s povidly, sypané tvarohem (1,3,7).

Čtvrtek - 2. dubna 2020

Polévka:
Masový vývar s kuskusem a zeleninou (9)
1)
Smažený vepřový řízek (1,3,7)., brambor, kyselá okurka
2)
Kuřecí plátek na kari (1,3,7), rýže
3)
Růžičková kapusta zapečená se šunkou (1,3,6), brambor
4)
Pestrý zeleninový salát, s jogurtovým dresingem (7), 2ks rohlík

Pátek - 3. dubna 2020

Polévka:
Boršč (1,9)
1)
Hovězí guláš (1,6,9,13)., houskový knedlík (1,3,7)
2)
Gnochi s kuřecím masem žampiony a špenátem (1,3,7)
3)
Domácí tlačené koláče (1,3,7)
PDFStáhnout jídelníček v pdf