JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí - 20. ledna 2020

Polévka:
Pórková s vejcem (1,3).
1)
Vepřová plec na paprice (1,7)., houskový knedlík (1,3,7)
2)
Vepřová plec na paprice (1,7)., těstoviny (1,3).
3)
Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty (1,3,6).
4)
Makovec s citrónovou polevou (1,3,7)

Úterý - 21. ledna 2020

Polévka:
Hovězí vývar s vločkami (1,3,9)
1)
Vepřový plátek v hořčičné omáčce (1,10), šťouchané brambory se slaninou
2)
Vepřové rizoto (1,7)., sypané sýrem (7), zeleninová čalamáda
3)
Chlupaté knedlíky se škvarkama (1,3), kyselé zelí
4)
Rajčatový salát s vejcem (3,10), 2ks rohlík

Středa - 22. ledna 2020

Polévka:
Fazolová s párkem (1,9,13).
1)
Pečená krkovice na jalovci (1,7), bramborový knedlík (1,3), kyselé zelí
2)
Kuřecí nudličky na kari (1,7)., rýže
3)
Bramborové šišky s mákem (1,3,7)., kompot

Čtvrtek - 23. ledna 2020

Polévka:
Francouzská (3,9)
1)
Vepřoví rošťáci (1,2,6,10), brambor
2)
Pstruh po mlynářsku (1,4), brambor
3)
Cizrna po valašsku
4)
Salát "ševcův mls" (1,6,10), 2ks rohlík

Pátek - 24. ledna 2020

Polévka:
Boršč (1,9)
1)
Hovězí zadní vařené, rajská omáčka (1,7,9,13)., houskový knedlík (1,3,7)
2)
Uzená krkovice, hrachová kaše(1)., kyselá okurka
3)
Domácí tlačené koláče (1,3,7)
PDFStáhnout jídelníček v pdf