JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí - 6. července 2020

Státní svátek

Úterý - 7. července 2020

Polévka:
Dršťková (1,9,13).
28 Kč
1)
Hovězí guláš (1,6,9,13).
73 Kč
2)
Svíčková na smetaně (1,7,9,10,13).
82 Kč
3)
Sekaná svíčková (1,7,9,10,13).
68 Kč
4)
Katův šleh (1,6,9,13).
74 Kč
5)
Vepřová pečeně, zelí (1,6).
75 Kč
6)
Přírodní kuřecí plátek (1,6,9).
65 Kč
7)
Penne dle pana zahradníka (1,3,6,7,9,13).
81 Kč
8)
Smažený květák (1,3).
68 Kč

Středa - 8. července 2020

Polévka:
Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9,13).
25 Kč
1)
Dančí guláš (1,6,9,13).
78 Kč
2)
Frankfurtská hovězí pečeně(1,7,9).
76 Kč
3)
Kuřecí čína "Kung Pao" (3,5,6).
74 Kč
4)
Pečené rybí filé na másle a kmíně (4).
76 Kč
5)
Pečené kachní stehno,zelí (1).
97 Kč
6)
Žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7).
77 Kč
7)
Smažený karbanátek (1,3,7).
74 Kč

Čtvrtek - 9. července 2020

Polévka:
Čočková s párkem (1,9,13).
25 Kč
1)
Čertíkův guláš (1,6,9,13).
73 Kč
2)
Vepřové ledvinky na cibulce (1).
73 Kč
3)
Kuřecí nudličky po provensálsku (1,7).
74 Kč
4)
Cmunda "Krakonošův dlabanec" (1,3,6,7,9).
85 Kč
5)
Moravský vrabec, zelí (1,6,9,13).
75 Kč
6)
Pražské brambory (3,6,7).
85 Kč
7)
Smažená kuřecí kapsa plněná vysočinou a sýrem (1,3,7).
77 Kč

Pátek - 10. července 2020

Polévka:
Gulášová (1,9,13).
27 Kč
1)
Segedínský guláš (1,7,9,13).
73 Kč
2)
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka (1,9,13).
81 Kč
3)
Kuřecí prsa se šunkou a sýrem (1,6,7).
77 Kč
4)
Jaternicový prejt, zelí (1,13).
68 Kč
5)
Uzená krkovice, zelí (1,13).
74 Kč
6)
Vepřová játra na roštu (1).
68 Kč
7)
Smažený vepřový řízek (1,3,7).
69 Kč

Stálá nabídka

Grilované kuře (100 gr)
17 Kč
Smažený sýr (1,3,7)
65 Kč
Smažený sýr se šunkou (1,3,7)
71 Kč
Smažený sýr Niva (1,3,7)
72 Kč
Smažený Hermelín (1,3,7)
69 Kč
Teplá sekaná (100 gr) (1,3,6,7)
20 Kč
Ovarové koleno (100 gr)
25 Kč

Přílohy

Rýže dušená (160 gr)
16 Kč
Houskové knedlíky (5 ks - 160 g) (1,3,7).
16 Kč
Bramborové knedlíky (200 g.) (1,3,7).
18 Kč
Brambory vařené (250 gr).
19 Kč
Bramborák 90 g. (1,3).
20 Kč
Hranolky smažené (150 g).
22 Kč
Tatarka (50g) (10).
10 Kč
PDFStáhnout jídelníček v pdf